Nok en oppdatering fra Hanstholm :)

(Les forrige post fra turen vår her!)

Dag 5 og 6 har gått og den 7. dagen har startet her på Vigsø, det er ikke lenge til vi vender nesa hjemover nå! Så langt har vi vært særdeles heldige med vindstyrke og vindretning her nede, så dette har bygget opp til å bli en strålende tur!

Dag 5 var nok en dag med god vind rett inn på hyttehanget, det går rykter om at hyttehanget ligger mot nord, men dette stemmer ikke helt… ikke fortvil om det er meldt nord-øst, selv øst-nord-øst er en strålende vindretning her, da kanten ligger rett nord-øst!

Dag 5 ble dagen da jeg rollet den gamle Twin Astir’en for første gang, jeg er litt scala freslt når det gjelder seilfly, men om jeg skal fly gris, så blir det stort sett med en Fredy, Opus 3xDS eller en modifisert Gladiator, så jeg kan trygt innrømme at Twin Astir’en var lovelig treg på rollen, men det gikk!

 

Utover Onsdagen, så dukket også Asle opp med bilen full av fly! 🙂

 

På dag 6, så ble det skrå vind på hyttehanget, dagen startet med en vindretning som var helt flybar, men etter at det ankom en gjeng fra Kongsberg, dreide vinden mer mot vest og dermed bort fra hyttehanget. Leif og jeg benyttet da anledningen til kastetrening på DLG, i og med at vi begge stiller til EM i F3K, så er det greit å ta noen kast i blandt 😉

Dag 7 har akkruat startet og det stekes i dette tidspunkt egg og bacon på kjøkkenet, men i og med at det var meldt vestavind i dag, så satte vi oss i bilen klokka 07:00 med en kaffekopp i hånda for å kjøre til fyret i håp om at det kunne flys der. Det var strengt tatt marginalt, men det ble da noen leg både på meg og faren min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *