Hyttetur

Da har det vært en liten hyttetur basert på radiostyrte ting og god drikke 🙂 Skal sørge for at det kommer flere innlegg fra denne turen, men i hovedsak, så ble følgende temaer gjennomgått:

 

Leif hadde i tillegg til mange hangfly med seg en E-Flite Blade Nano CP, et bittelite flybarless helikopter i Blade serien, det var overraskende stabilt og flyr bedre og med mindre input enn man skulle tro av en så liten sak. Det beviser vel i grunn at E-Flite får til AS3X kontrolleren sin 🙂

 

Jeg hadde med meg en E-Flite UMX Carbon Cub med tilhørende floats, disse ble montert utover fredagskvelden og testet i løpet av lørdag ettermiddag, den flyter som en dupp, men jeg savner ror på floatsene.

 

Forrige gang jeg var på hytta bestemte jeg meg for at jeg skulle fylle lomma med batterier og kjøre Crawler’n min til den nærmeste fjelltoppen, denne syns i bakgrunnen på bildet nedenfor, denne turen kommer det flere bilder av! Høydeforskjellen på start og finish er ca 100 meter over en avstand på ca 4km. Jeg kjører en Team Losi Competition Crawler (Race Roller) med børsteløst oppsett 21T motor og 3s LiPo!

 

Det ble også tid til litt kveldskjøring med Crawlerne, da kom Leif sin Night Crawler fra Team Losi til sin rett!

 

Det ble selvfølgelig et lite innslag av hagejernbane også på denne turen, kontrollboksen til pensene fikk seg en puss med forskjellige smaker av sandpapir, samt 3 strøk med gulvlakk!

 

Det ble dessverre ikke noe hangflyving på denne turen, da det blåste i feil retning hele helgen, men alt i alt en bra tur likevel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *