Lokstall (Del 5)

(Les forrige innlegg om denne her!) 

Så var det taket sin tur, kom tilfeldigvis over en Teracotta effektspray på Jula, så bestemte meg for å prøve denne på taket for å gi en illusjon av takstein, taket ble litt mer livløst enn resten av bygget, men med litt smussing og svevestøv fra naturen, så ser jeg for meg at det kan bli ganske naturlig.


Etter at taket var limt godt sammen, så var det tid for å sette det på byggverket. Det skal legges mot to trekanter som limes til innsiden av endeveggene, dette hadde jeg målt opp og limt på forhånd, før veggene ble limt sammen!


For å matte ned vinduene litt og hindre innsikt, så brukt jeg effektspray av typen frost (også fra Jula), måtte en tur innom hagebelysningsavdelingn mens jeg først var der og kjøpte noen forskjellige lamper, litt av testingen ser dere på bildet nedenfor 🙂 Ser for meg at jeg bare skal ha 1 diode i den store lokstallen for at det ikke skal være flombelysning, så blir heller stasjonsbygget lyst opp av utelamper i tillegg til interiørlamper. Tanken er å modifisere hagebelysning med solcelle, så de er helt selvforsynte og skrur seg av og på automatisk. Juks, men når en lampe koster 15 kroner, så er det måte på hvor mye krutt jeg gidder å finne opp ved siden av 😉


Nå er det nesten så jeg vurderer å finne et platlokomotiv (eller printe et) i sånn passe riktig skala, for å ha noe (billig) som kan stå i lokstallen og kaste en «riktig» skygge! Tar gjerne i mot tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *