SpiderQuad FPV (Del 3)

(Forrige innlegg kan du lese her!)

Da har jeg fått gjort litt mer, har dessverre ikke bilder av alt, da det ble litt prøving og feiling på forskjellige fester til kamerastativet, men kom til slutt frem til et som ser ut til å fungerer bra. Så blir det bare spennende å se hvor mye rolling shutter jeg får på GoPro’en. Det kommer nok noen bilder av hvordan det ble til slutt.

Det første som skjedde når jeg plugget i «action cam» stativet fra Mikrokopter til FC’en var at tilt servoen brant opp, så litt skeptisk til kvaliteten på disse servoene. Heldigvis, så hadde www.modellers.com identiske servoer på lager, så det er fortsatt håp om at alt skal være klart til påske 🙂

Jeg endte også opp med å pelle fra hverandre mye av SpiderQuad’en for å justere på understellet til den, denne ble designet og freset av meg og bygget av en kamerat. Han hadde litt problemer med å få til understellet ordentlig, men det ser ut til at jeg har fått orden på dette nå, ting glir mye glattere… så nå har jeg håp 🙂

Jeg fikk jo også senderpulten og 7″ skjermen fra Mikrokopter før helgen, senderpulten er veldig enkel i designet, men gjør jo akkurat det den skal gjøre og det er å gi skjermen en holder. Skjermen sitter fint, kanskje litt vaglete, men det er mer på grunn av hvordan innfestingen på skjermen er. Fikk testet skjermen i direkte sollys og må nesten berømme den for prestasjonene, tror den kommer til å gjøre nytta si!

 

Bakpå skjermen, sitter det en 4S pakke, samt en YellowJacket Diversity Pro mottaker for 5,8ghz båndet. Det følger faktisk med en innfesting til å huke bakpå skjermen nettopp for dette formålet, den er tilpasset YellowJacket sine mottakere, så var glad for at jeg hadde en av disse liggende på hylla, da de er i dyreste laget. På videomottakeren, så monterte jeg en standard rundstråleantenne og en 8db patch antenne.

Det kommer snart flere oppdateringer 🙂

(Neste innlegg kan dere lese her!)