Karbon karosseri (Axial Wraith) – Del 1

Lørdag var jeg atter en gang innom den nye butikken til SmallSize i ensjøveien, forrige gang jeg var innom så hadde jeg blinket meg ut en rock racer med rør ramme i aluminium, bilen er bygget som en Axial Wraith, men den er kun bygget med option parts!!

axial_wraith_carbon_01

Jeg kjøpte med et par ting ved siden av (fra samme produsent), en fungerende winch og et takstativ, denne bilen skal bli en FPV bil, så i takstativet, så skal videolink, batteri til denne og en GPS fra Graupner HoTT ligge.

axial_wraith_carbon_02

Bilen kommer uten elektronikk eller noen som helst form for manual, den kommer også uten karosseri og monteringsplater, så her begynte CNC kløa ganske så fort, en så lekker bil fortjener jo ikke annet enn et platekarosseri i karbon?

Etter mye måling litt tegning, så tok jeg en tur inn på hobbyrommet, foreløpig har jeg laget følgende:

  • Batteriplate
  • Plate for radioutstyr
  • Sideplater
  • Takplate

Panseret er også tegnet ferdig, men det rakk jeg ikke gjøre noe med i dag, det skal freses i 2,7mm karbon, da dette også skal være base for et GoPro kamera rett foran «vinduet»…

 

axial_wraith_carbon_03 axial_wraith_carbon_04 axial_wraith_carbon_05

 

Delene er tegnet til denne OEM utgaven av Axial Wraith, men det er godt mulig at disse også kan brukes på en standard utgave av bilen om det skulle være interessant, panelene festes til rørramma med strips.

(Les neste innlegg om denne her!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *