RVJET – FPV prosjekt (Del 3)

(Les forrige innlegg om denne her!)

Da har jeg endelig kommet i gang med byggingen av min nye FPV modell… i grunn er det vel ikke å overdrive om jeg sier at den straks er flyklar etter noen timer på hobbyrommet… flyklar, men ikke FPV klar… Her er det mye kobling og testing før den er klar for dyst, men godt å være ordentlig i gang!

Noe av det første som skulle på plass var skidplata, denne har også strikkfeste om du ønsker å skyte den opp med katapult i stedet for å håndstarte 🙂 Hva med en katapultstart med utløserpedal, så du kan starte flighten med foten?

RVJET_Del3_03

 

Det aller meste ligger i esken når du mottar denne modellen, eneste du trenger i tillegg for å komme i lufta er regualtor og motor… (i tillegg til mottaker, radio og batteripakke). Rangevideo sin vibrasjonsdemper for RVOSD følger også med! De har en prisgunstig motorpakke til denne modellen, men jeg hadde tilfeldigvis et kontronik oppsett med 3-bladet pusher propell liggende på hylla… så her blir det Kontronik Jive 80 med en Kora Top motor og 3-bladet foldepropell fra Aero Naut!

RVJET_Del3_01

RVJET_Del3_04

RVJET_Del3_02

 

Modellen i seg selv ser ganske så lekker ut med de lange vingene, så gleder meg til å få denne i lufta. Foreløpig venter jeg også på at RangeVideo skal få inn GoPro3 adapteren sin, så renger med at jeg flyr maskinen med et standard FPV kamera i sommer mens jeg venter… RangeVideo er jo ikke kjent for å være raske med å få ting på lager 😉

RVJET_Del3_05

 

(Les neste innlegg om denne her!)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *