Hangar 9 – Piper Pawnee (Del 7)

(Les forrige innlegg om denne her!)

Det går sakte men sikkert fremover med denne modellen. Seriekoblingsharness for 5S pakkene er loddet, kabelene fra regultator mot batteripakke har fått plugger og blitt skrudd på regulatoren, der den positive går via en 200Ah sikring tilfelle kortslutning eller feil. Regulatoren har fått siste firmware fra Kontronik sine sider og BEC har blitt justert til 6,6v for å matche LiFe pakka jeg skal bruke som backupbatteri. Regulatoren har også blitt satt i riktig program og endepunkter for trottle satt riktig.

Pawnee_Del7_01

Kablingen har blitt ryddet i etter at bildet ble tatt, men de gir jo et inntrykk, på grunn av at den ene enden blir stående på en annen plate enn den andre, freste jeg noen offset spacere til den fremre enden av regulatoren for at den skal stå montert rett og trygt.

Cowling og propell har blitt montert på modellen, så nå gjenstår det å montere slepeutløser og servo til denne før modellen skal veies ut og er flyklar 🙂 Servoen som er bestilt til utløser er en Hitec HS-7950TH som yter 35kg på 7,4v, nå skal denne riktig nok kjøres på 6,6v, men den burde yte nok også der.

Gleder meg til å komme videre på dette prosjektet!

(Les neste innlegg om denne her!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *