DYS Xcite 250 FPV (Del 01)

Fristelsen for å prøve seg på en 250 quad i racing klassen ble for stor, men siden listen over prosjekter er relativt lang, så havnet jeg på en helt ferdig sak fra HobbyKing i form av en DYS Xcite 250. Jeg var litt frem og tilbake på nettet før jeg falt for denne sammenleggbare saken i karbon.

DYS_Xcite_250_Del01-01

Modellen kommer i en fin bæreveske og det eneste du må gjøre er å montere propeller og sette inn ditt eget FPV-utstyr, en mottaker og en batteripakke etter eget valg.

DYS_Xcite_250_Del01-02 DYS_Xcite_250_Del01-03

I første omgang kommer jeg til å fly den som den er rett ut av esken, men har allerede tenkt på et par små modifikasjoner på den øvre platen, så her kommer jeg nok til å svinge litt på CNC’en for å lage en plate som har innebygde antennefester til både mottaker og video-tx.

DYS_Xcite_250_Del01-04 DYS_Xcite_250_Del01-05

Quad’en ser utrolig bra ut til å være så billig som den er, men så har jeg jo litt over middels fetish for karbon og eloksert aluminium 😉

Skulle jeg dra frem en ting jeg syns er litt dumt ved første øyekast, så må det være at den faktisk ikke får plass i bæreveska med alle 4 propellene (går fint nedi med 3 montert), den kan heller ikke ha understellet montert, da den blir for høy.

Gleder meg til å prøve denne og håper på å få det til allerede til helgen 🙂

(Les neste innlegg om denne her!)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *