MC-32 HoTT, nå nærmer det seg avdukning!

Den lenge etterlengtede Graupner MC-32 HoTT kommer endelig til landet! Etter informasjonen på hjemmesidene til Thorbjørn og Kåre, så prøver Graupner å få unna alle restordre på denne før februar, det vil si at den kan være rett rundt hjørnet også her i Norge. Thorbjørn og Kåre skal til tross for Nürenbergmessa ha en liten HoTT stand på Modellflymessa i Ekeberghallen, det ryktes at vi får se den første der!?

Radioen har en pris på 10990, noe som ikke er en upris med tanke på hvor mye MC-24 kostet i storhetstiden og hva andre produsenters toppmodeller koster! Med tanke på hvor lenge jeg har hatt MC-22’en min og hvor lenge MC-24 har vært toppmodellen, så tyder jo alt på at dette er en radio man kommer til å ha i 10år!

Av erfaring så må man kjøpe en del brytere osv i tillegg når man kjøper en MC radio fra Graupner, men MC-32 kommer med overraskende mye utstyr, blant annet har den allerede montert 8 brytere fra fabrikk, disse kan flyttes rundt etter ønske. Faktisk er det første punktet i bruksanvisningen på en Graupner radio at man skal åpne den og tilpasse den etter mode og preferanse! MC-32 har et eget display for telemetri og det er allerede mange HoTT sensorer på markedet, så dette er en radio jeg virkelig gleder meg til å få mellom hendene!

I tillegg til brytere, så følger det med sidevanger (noe som gjør at man slipper senderpulten), det følger med alukoffert, USB interface, 16 kanals mottaker og litt annet.

(Nå har min MC-32 ankommet! 21.03.2012)

 

Så igjen en liten reklame for modellflymessa til helgen!

(Informasjonen er hentet fra hjemmesidene til Thorbjørn og Kåre, samt Graupner sine sider)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *