ASK-21 fra E-Flite

(Nå har den kommer! Les mer her!)

Om det er ett nytt fly jeg skal ha før Hanstholm, så må det jo være dette…

Endelig har HorizonHobby tatt en titt på oss som liker å fly uten hjelp fra annet enn naturen… Jeg vet bildet viser en modell som er klar til slep, men det er jo bare en bonus… Det de har kommet med nå er en ASK-21 i UMX serien til E-Flite, denne burde jo egentlig ha blitt slept på modellflymessa som var i Ekeberghallen, men det er vel mye som kan tyde på at dette er en av nyhetene til E-flite for Nürnberg messa!

Foreløpig er det ganske sparsomt med informasjon på sidene om denne, men det er da noen nøkkeltall:
Vingespenn: 86cm
Lengde: 43,2cm
Funksjoner: Høyderor, Sideror, balanseror og slepeutløser!
Vekt: 72,5gram

En annen ting som er interessant er hvorda E-Flite leker seg med en modifisert utgave av flybarless kontrolleren til Blade mCP X’en… Denne har de blant annet puttet inn i en UMX Beast for å få den stabil med et tyngdepunkt som ligger altfor langt bak, nettopp for at den skal bli god på 3D! Denne løsningen (AS3X) har de også klart å installere i den lille ASK-21!

Gleder meg til å få se denne fly og til å fly den selv! 🙂

I videoen blir ASK’en slept av UMX Carbon Cub SS, den kan man lese mer om her 🙂 Ser for meg at jeg nesten må kjøpe en av hver i BNF… 😉 Godt radioen min har mange modellminner 😉 Carbon Cub’en kommer selvfølgelig med slepeoppsett!

(Nå har den kommer! Les mer her!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *