MC-32 HoTT – Leveringene har kommet i gang!

(Les forrige innlegg om MC-32 HoTT her)

Nå er det fortsatt litt tid før jeg står foran i køen for levering av min MC-32 HoTT, men jeg vet at det har begynt å dukke opp noen rundt om i landet. Leste senest i går på Facebook at Sindre sin er på vei i posten! Du verden å jeg gleder meg til det er min tur!

Siste nytt fra Graupner (Nürnbergmessa) var at de får inn sendinger med MC-32 HoTT hver 14. dag, disse sendes deretter ut til forhandlernettet fortløpende. Når det gjelder leveringstid, så forventer de leveringer i mai/juni for de som bestiller i dag, men de som venter på noe godt, venter ikke forgjeves og med en levering i juni er det fortsatt mye igjen av flyåret!

Når radioen min kommer regner jeg med at jeg kommer til å lage et innlegg om den under «Vurdering av produkter» samt en liten unboxing video for de av dere som er like teknofile som meg 😉

En annen tin jeg skal prøve å få til er et innlegg om det å integrere en Spektrum modul i denne radioen, da det tross alt er plass til en fremmedmodul og man bytter mellom modulene i modellminnet. Dette er noe som åpner dørene for meg når det gjelder å kjøpe fly fra Horizon.

(I dag 21.03.2012 fikk jeg levert min! Les mer her!)

Oppdatert 20.02.2012:
Gode nyheter for oss som venter… (Hentet fra Thorbjørn og Kåre sine sider!)
«Siste nytt fra Graupner er at de har klart og øke produksjonen, slik at de får en større leveranse i midten av mars. Vi har da håp om og få levert alle de settene som ble bestilt før nyttår 2011. «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *