MC-32 Volum kontroll

Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg hadde tilegnet et potmeter som volumkontroll på MC-32’en, det har nok vært en missforståelse, da spørsmålet var hvordan jeg hadde gjort det for mp3 spilleren, mens det jeg har gjort er å sette det på «Voice announce» for å kunne styre volumet for alarmer og varsler… mp3 spilleren har ikke vært helt av interesse så langt 😉

Først gikk jeg inn i hovedmenyen på radioen, deretter inn på «Basic Settings», deretter makerer man «fr» etter volumet, for så å trykke på SET.

 

Følgende bilde kommer opp når man trykker på SET:

 

Roter så på det potmeteret du ønsker å ha som volum kontroll og det valgte potmeteret kommer opp i stedet for «fr» i menybildet!

 

Samme prosess kan gjøres for «Vario» og tastelyd… Jeg har denne funksjonen på «Vario» i tillegg til «Voice Announce» for å enkelt kunne tilpasse meg og radioen omgivelsene. Jeg har foreløpig ikke sett en tilsvarende funksjon for mp3 spilleren, men ser ikke samme behovet der, om man har et program spilt inn på mp3, så regner jeg med at man også bruker headset for å høre dette programmet og da er jo statisk volum OK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *