Graupner HoTT v.4 vs Mikrokopter FW 0.88

Da har jeg fått bekreftet at telemetri fungerer mellom den nye versjonen av firmware versjon 0.88 til Mikrokopter og versjon 4 av HoTT. Jeg har ikke fått sjekket mot MC-32 enda, men mellom et Mikrokopter Oktokopter XL og en MX-20 som tilhører en fotograf. Han hadde problemer med at en motor ikke startet, så leverte den til meg for feilsøking og oppgradering til v.4 av Graupner HoTT.

 

Det er viktig å legge merke til at det er versjon 0.88(m) som er kompatibel med Graupner HoTT v.4, ikke den første versjonen av 0.88! Mikrokopter oppgir også spesifikke versjoner av v.4 HoTT som kompatible, så det kan være greit å ha dette i bakhodet, disse versjonene kan du laste ned sammen med språkfiler spesialtilpasset Mikrokopter her! 🙂

Gleder meg til å få oppgradert mitt eget monster fra 0.88 til 0.88(m) så jeg kan begynne å utnytte meg av telemetrien mellom Mikrokopter og MC-32 selv!

 

Her kan du lese mer om hvordan man setter opp Mikrokopter mot HoTT: http://www.mikrokopter.de/ucwiki/en/HoTT

Etter at du har oppgradert mottakeren til riktig versjon av HoTT sin firmware er det viktig å huske å resette mottakeren! Det kan tilsynelatende se ut til at alt fungerer, uten at det nødvendigvis er 100%. Etter en reset av mottakeren, må du huske å sette mottakeren til SUM signal igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *