Hagen tar form!

For å øke motivasjonen blandt de oppmøtte, så var det enkel servering i form av kald øl under byggingen fredag kveld 🙂

 

Rene og Leif tok seg av å legge lekter i svingene, mens jeg konsentrerte meg om takpapp og legging av skinner!

 

Rundt 22, så kom Svillemester’n med 20 jernbanesviller til meg også, levert med kranbil, tok avlossinga i underkant av 20 sekunder. En hyggelig kar som leverte med presisjon 🙂

 

Lørdag «morgen» dukket Leif opp på døra og vi fortsatt med byggingen, det som har vært hovedprosjektet i dag, på en regnfull St.Hans aften, har vært å legge opp svillene rundt oval’en vi bygde i går. Det skal sies at vi ble såpass ferdige fredag kveld at både Atlantic’en og Billy (begge Roundhouse modeller fra Livingsteam) fikk luftet seg i mørket!

 

De første lagene med sviller ble det mye graving og styr for å få på plass, men vi klarte å holde motet oppe til tross for det vekslende været!

 

Det ble også poengtert at jeg burde være på et bilde selv, så Leif tok fra meg kameraet, klissblaut og sliten, men blid!

 

Vi begynte på et sidespor som skal gå på svillene, dette legges foreløpig som en midlertidig løsning på grunn av materialmangel, men her skal det gjøres ordentlig til uka 🙂

 

Det er som dere ser god plass til fyllmasse, men en nabo hadde et par hengerlass han skulle kvitte seg med, så han lurte på om jeg ville ha det, tilbød seg til og med å kjøre det opp til hagen min med henger! Her er det gode naboer!

 

Fløg med for flere bilder og oppdateringer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *