Cinestar 8 (Del 9)

(Les forrige innlegg om denne her!)

 

Da har det skjedd litt mer på hobbyrommet, har hatt noen kvelder med montering, lodding og programmering siden forrige innlegg, nå begynner  Cinestaren å bli ferdig 🙂 Det ble nesten litt vakkert i stua da jeg satte meg til for å programmere styringen av understellet. Det er viktig at gyroene her får en gain som ikke er for høy, da vil stativet fort komme ut av kontroll noe som garantert ødelegger for piloten også.

 

Det er stor forskjell på hvordan dempingen fungerer i forhold til hvor mye man har hengende i kamerastativet, derfor er det viktig at kameraet er på plass mens man programmerer.

Lysene er satt opp så piloten kan skru av lysene på en side av oktokopteret om gangen, men aldri alle lysene samtidig, dette for å alltid ha en referanse av hva som er foran og bak på denne modellen med tanke på at man ikke kan se på kameraet for å se hva som er foran og hva som er bak!

 

På understellet er alt av utstyr koblet opp klart for video overøfring og stabilisering, så samme hva som er intensjonen for flyturen, er alt klart så lenge man har koblet strøm på understellet. Her er det også en egen 3S pakke, som gjør at understellet er helt separat fra Oktokopteret og derfor kan rotere ubegrenset av kabler etc.

(Neste innlegg om denne kan du lese her)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *