Sebart Mytho S 50E (Del 2)

(Les forrige innlegg om denne modellen her!)

Da begynner det å dukke opp litt utstyr til denne modellen i heimen, så nå er det vel på høy tid å komme i gang med byggingen, kan vel i grunn kalles montering, da det meste på denne modellen er så ferdig som det kan bli!

Elefun har vært til god hjelp med å skaffe servoene som Sebart anbefaler for denne modellen og etter noen uker med venting har de endelig dukket opp og det faktisk til en lavere pris enn hva som i første omgang med oppgitt, det var en hyggelig overraskelse!

Mythos_50E_Del02_01 Mythos_50E_Del02_02

Motoroppsett og regulator ble som selve modellen kjøpt via Thorbjørn hos RC-Seilflysport, her falt valget på en Kontronik Pyro 650-62 med en 100A Graupner HoTT regulator og Hacker sine F3A batterier i 5S utførelse på 4100mah, så nå gjelder det i grunn bare å bygge (montere) herligheten!

Mythos_50E_Del02_03 Mythos_50E_Del02_04

Mythos_50E_Del02_05

Følg gjerne med for videre fremgang på denne modellen, skal prøve å få med litt bilder fra monteringen og løsningen hva motorbukk angår, da denne selvfølgelig blir custom for denne modellen, en god blanding av CNC skåret karbon og aluminium som har vært en tur i dreiebenken 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *